Szegedi vállalkozó oktatás.

Szegedi vállalkozás képzés.

Szegedi cég siker!

Kezdő és mikroválallkozások részére.

Egy szegedi vállalkozás számára sok feladat van.

Marketing szeged, munkavédelem szeged, munkabiztonság szeged, online marketing szeged, balesetvédelem szeged, tűzvédelem szeged, munkahely kialakítása szeged, üzemeltetési dokumentációk szeged, számvitel szeged, munkaügy szeged, vállalkozás fejlesztés szeged,.

Sok vállalkozás elindításában segítettem, sok kérdést kaptam és sokan javasolták ,hogy mivel nekik is tudtam segíteni tartsak képzéseket.

Tudom milyen érzés milyen nehéz egy vállalkozást beindítani és tudom milyen érzés milyen jó , amikor egy vállalkozás beindul. Ezért a partnereimmel kezdő vállalkozóknak, mikrovállalkozóknak oktatásokat és képzéseket szervezek.

Szegedi vállalkozó oktatás.

Szegedi vállalkozói tréning.

Tartalma: munkavédelem, tűzvédelem, munkabiztonság, munkahely kialakítása, válallkozás indítása esetén a teendők, online marketing alapok és szövegírás.

KATTINTS IDE

Szegedi vállalkozás fejlesztés.

Weboldal készítés, online értékesítési tölcsér, online fejlődés, automatizált értékesítés és eladás.

A mai világban már szinte elengedhetetlen, hogy vállalkozásunk ne legyen jelen online. A legtöbben már a fizikai vásárlás előtt , online keresnek különböző kifejezésekre, érdeklődnek, így ahhoz, hogy megtaláljanak téged, (jó) weboldalra mindenképp szükséged lesz.

dobsatibor.hu

 

Az előadás témái.

1. Készítsél marketing tervet, több évre előre.

A vállalkozásod egyik nagy buktatója lehet, hogy nem tervezel előre.

Mit szeretnél elérni egy év múlva. Mennyi bevételt? Mennyi látogatót a weboldalra? Mennyi konverziót? Ezeket mind lényeges meghatározni és felállítani célkitűzéseinket, hogy mérni lehessen vállalkozásod sikerét.

2. Találd meg célközönséged.

Az új vállalkozó vagy lehet, hogy még nem ismer mindenki.

Ha mindenkinek próbálunk eladni, nem tudunk létrehozni kapcsolatot a potenciális ügyfelekkel.

Nehéz létrehozni kapcsolatot mert már a “nagyok” megtették.

Határozd meg, ki a célpiac. Kit érsz el az elején a legegyszerűbben.

Ismerd meg az ügyfeleket, mármint akinknek el tudsz adni.

Minél jobban ismered őket, annál hatékonyabban tudunk eladni nekik.

3. Legyél jelen online, használd az online marketing eszközöket.

A mai világban már szinte elengedhetetlen, hogy vállalkozásunk ne legyen jelen online. A legtöbben már a fizikai vásárlás előtt , online keresnek különböző kifejezésekre, érdeklődnek. Ahhoz, hogy megtaláljanak téged, (jó) weboldalra mindenképp szükséged lesz.

4. Használd a Social médiát.

A weboldal mellett fontos, hogy a közösségi médiában is elérhető legyél .

Például: Pinterest, Instagram, Facebook, Twitter, stb.

5. Minőségi, érdekes tartalmak.

A tartalommarketing, szövegmarketing egyik legfontosabb marketing eszköz, hiszen tartalmainkkal érjük el azt, hogy a érdeklődők a termékeinkről/szolgáltatásainkról.

Egy blog érdekes, releváns, friss, új tartalmakkal. Kellenek az olvasmányos cikkek érdekességeket. A tartalomíráshoz sok idő kell , de később sok hasznot hozhat.

6. SEO, keresőoptimalizálás.

Az online marketing körében az egyik legfontosabb eszköz a keresőoptimalizálás. Ez lényegében egy külön terület, azonban kezdő vállalkozóként érdemes ezzel foglalkoznunk. Használjuk ki a Google Analytics és a Search Console eszközét, hogy mérni tudjuk weboldalunk hatékonyságát. Ezekkel az eszközökkel meg tudjuk nézni pontosan hányan látogattak weboldalunkra? M

Milyen platformról érkeztek és milyen kulcsszavakra találtak meg minket.

7. Ügyfél vélemények.

Vállalkozásuk érdekében fontos, hogy visszajelzéseket kapjunk ezzel fejleszthetjük magunkat.ügyfeleinktől

Nem csak a pozitív, de a negatív visszajelzésekkel egyaránt foglalkoznunk kell, hogy feltérképezhessünk ügyfeleink elégedettségét.

A véleményeknek igen nagy hatalma van, ügyfeleink ezek által egy képet állítanak fel cégünkről, és nagy befolyással lehetnek a további vásárlásokra.A közösségi médiában rossz hírnév, negatív kommentek stb.

8. Megbízhatóság.

Mindig szakemberként mutatkozzunk ügyfeleink, versenytársaik szemében.

Személyes kommunikáció és publikáció, szakmai tartalmak, blog.

dobsatibor.hu