Kockázatelemzés, kockázatértékelés, kockázatbecslés, rugalmasan, sok éves tapasztalattal, garanciával.

Kockázatelemzés , a munkavédelmi hatóság és a szakhatóságok az ellenőrzéskor kérhetik a kockázatelemzés, kockázatértékelést, kockázatbecslést, az aktuális, érvényes dokumentációt.

Szüksége van rá, kéri hatóság, ellenőrzés lesz, azt akarja, hogy cége vállalkozásánál ez is rendbe legyen?kockázatelemzés

Egy dokumentáció miatt nem szeretnél elmarasztalást, nem szeretnéd,hogy vállalkozásod, céged rossz megítélést kapjon. Senkinek nem hiányzik egy rossz kapcsolat.

Kockázatelemzés, kockázatértékelés, kockázatbecslés.

Sok elnevezéssel találkoztunk már: munkavédelmi kockázatelemzés, munkavédelmi kockázatértékelés, munkahelyi kockázatelemzés, munkahelyi kockázatértékelés, telephelyi munkavédelmi kockázatelemzés, veszélyes anyagok kockázatelemzése, kémiai kockázatbecslés stb.

Melyik vállalkozásnál ellenőrizhetik, neked milyen vállalkozásod van?

Üzlet,bolt,kocsma,kereskedelmi egység, söröző, fodrász,kozmetikus, szépségszalon,fogorvos,étterem,büfé, mikro vállalkozás,kisvállalkozás,cég, autószerelő, egyéni vállalkozó, kereskedelmi szálláshely, építőipar, kivitelezés, műhely, műkörmös, pedikűr, karbantartás, fémipar, asztalosipar, szolgáltatás,mezőgazdaság, faipar, műanyagipar, textilipar, feldogozás, raktározás, árusítás, vásár, szálláshely.

Neked is segítünk.

A munkavédelem, tűzvédelem területén kérdése van, gyors válasz kell telefonálj!

Munkavédelem, tűzvédelem, munkavédelmi dokumentációk, tűzvédelmi dokumentációk!

Mire figyeljünk?

Egy kis jogszabályi tájékoztató

Munkabiztonsági, illetve munka egészségügyi szaktevékenységnek minősül a munkavédelmi kockázatértékelés készítése.

A munkáltató a kockázatelemzést, kockázatértékelést, a kockázatbecslést és a megelőző intézkedések meghatározását a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben és meghatározott időszakonként köteles elvégezni.

A kockázatértékelés felülvizsgálata legalább 3 évente kötelező amennyiben indokolt eset nincs.

Ilyen indokolt esetnek minősül: 

  1. az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának megváltozását
  2. illetve minden olyan, az eredeti tevékenységgel összefüggő változtatást, amelynek eredményeképpen a munkavállalók egészségét, biztonságát meghatározó munkakörülményi tényezők megváltozhattak
  3. ideértve a munkaklíma-, zaj-, rezgésterhelést, légállapotokat (gázállapotú, por, rost légszennyezők minőségi, illetve mennyiségi változását).
  4. Soron kívül el kell végezni a kockázatelemzést, kockázatértékelést, ha az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának hiányosságával összefüggésben bekövetkezett munkabaleset, fokozott expozíció, illetve foglalkozási megbetegedés fordult elő,
  5. vagy a kockázatértékelés a külön jogszabályban meghatározott szempontra nem terjedt ki

Figyelem:

a rákkeltő anyaggal végzett tevékenység esetén: kétévente [26/2000. (IX.30.) EüM r. 4.§ (3) bekezdés],

a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalókat foglalkoztatóknál: évente [61/1999. (XII.1.) EüM r. 3.§ (3) bek.],

a munkavállalókat érő zajterhelés meghatározásához: évente „felülvizsgálat” [66/2005. (XII. 22.) EüM r. 7. § (3) bek.],

azoknál a tevékenységeknél, ahol a munkavállalók mechanikai rezgésnek lehetnek kitéve: évente „aktualizálás” [22/2005. (VI. 24.) EüM r. 4. § (8) bekezdé

Munkavédelmi  kockázatértékelés készítése, Magyarország egész területén elérhető.

Amely tartalma: munkahelyi kockázatelemzés, munkavédelmi kockázatelemzés, kémiai kockázatelemzés, kémiai kockázatbecslés, munkahelyi kockázatértékelés, átfogó kockázatelemzés, kockázatértékelés, intézkedési terv.

+ kedvezményes áron: munkavédelmi oktatási tematika, tűzvédelmi oktatási tematika melynek birtokában ön is megtarthatja a továbbiakban az oktatást.

Hívja a 06-30-261-01-52

A munkavédelem, tűzvédelem területén kérdése van, gyors válasz kell telefonáljon!