Kezdő vállalkozás munkavédelem.

Vállalkozást indítottál . Azt szeretnéd ,hogy ugyanúgy mint az ügyfeleiddel , a munkavédelmi, tűzvédelmi hatósággal szervezettel is jó kapcsolod legyen.

A kezdő vállalkozás, amelyik sikeres startup a magyar jogszabályok szóhasználatában korai fázisú vállalkozás általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti.kezdő vállalkozás

A sikeres vállalkozáshoz hozzá tartozik a bírságmentes vállalkozás, a kezdő vállalkozás, induló vállalkozás, startup számára fontos a munkavédelmi, tűzvédelmi, balesetvédelmi hatóságokkal a megfelelő kapcsolattartás.

Az összes szükséges munkavédelmi dokumentációval, tűzvédelmi dokumentációval, rendelkezni szeretnél?

Induló vállalkozás, kezdő vállalkozás esetében is ellenőrzi a hatóság a munkavédelmi szabályok betartását, a munkavédelmi dokumentációk, a munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, kockázatelemzés, kockázatértékelés stb.

Remélem segíthetünk Neked is a sikeres vállalkozásában.

Garanciával, gyakorlatiasan, rugalmasan, a Te elvárásaidhoz igazítva.

Milyen teendői vannak egy kezdő vállalkozás számára a munkavédelem, tűzvédelem kapcsán?

  1. A kockázatértékelés, kockázatelemzés, kockázatbecslés készítése :

    Munkabiztonsági, illetve munka egészségügyi szaktevékenység. A munkáltató a kockázatértékelést, a kockázatkezelést és a megelőző intézkedések meghatározását – eltérő rendelkezés hiányában – a tevékenység megkezdése előtt,azt követően indokolt esetben, de legalább 3 évente köteles elvégezni az Mvt. 54. § (3) bekezdése szerint.

  2. Munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás:

Az oktatás nem minősül szaktevékenységnek, a vezető is megtarthatja a munkavállalóinak, viszont az előírások alapján a munkavédelmi szakember közreműködése szükséges. Tehát az oktatást csak munkavédelmi szakember által összeállított munkavédelmi oktatási tematika alapján vagy miután a vezetőség oktatásban részesült lehet megtartani .

Szükség esetén megtartjuk a munkavédelmi oktatást,segítünk a munkavédelmi oktatásban, tűzvédelmi oktatásban vagy munkavédelmi oktatási tematikát, tűzvédelmi oktatási tematikát dolgozzunk ki,ezek után a vezető is megtarthatja az oktatást.

Igen hasznos ez a megoldás ha „jönnek-mennek” az új dolgozók!

3 . Milyen tűzvédelmi teendői lehetnek egy induló vállalkozásnak?

tűzvédelmi oktatás, tűzoltó készülékek, tűzvédelmi dokumentáció, tűzvédelmi üzemeltetési napló, létesítési szabályok betartása, tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, villámvédelmi felülvizsgálat, tűzvédelmi felülvizsgálat, EBF, kézi tűzoltó készülékek üzemben tartása, stb.

4. Orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje:

A munkavállalóknak részt kell vennie orvosi alkalmassági vizsgálaton, szükség esetén személyi higiénés vizsgálaton. A 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről határozza meg az orvosi alkalmassági vizsgálatok rendjét.

5. Egyéni védőeszköz juttatás rendje, egyéni védőeszköz szabályzat:

A munkáltatónak írásban kell meghatároznia a szükséges egyéni védőeszközök listáját, viselésének, juttatásának a rendjét 1993. évi XCIII munkavédelmi törvény alapján.

Az egyéni védőeszköz szabályzat elkészítése munkabiztonsági és munka-egészségügyi szaktevékenységnek minősül.

Kezdő vállalkozás, startup cég, és munkavállalókat foglalkoztat?

Neked is segítünk.Vállalkozás indítása 2020, munkavédelem.

Garanciával, gyakorlatiasan, rugalmasan.

A Te elvárásaidhoz igazítva.